2019. 06. 25.
Vilmos névnapja van
 
 

Csapatépítő főzés cégeknek


Cégek, kis közösségek figyelmébe ajánljuk a KukTanoda csapatépítő főzőfoglalkozásait, amelyek inkább hasonlítanak egy jópofa házibulira, mint egy szigorúan vett főzőleckére.

A helyszín 26 személy fogadására alkalmas. 

A csapatépítő foglalkozások, rendezvények két fajtáját ajánljuk Önöknek:

1. Egy 3 órás, előre egyeztetett tematika szerint zajló, kb. 4-5 ételből álló menüsor elkészítését , majd utána további 1 órás leülési lehetőség a KukTanoda étkezőjében, a megfőzött étkek elfogyasztására és kötetlen beszélgetésre.

A menüsor lehet valamely nemzet konyhája, mondjuk olasz, francia, spanyol, közel és távol- keleti konyha, indiai, mexikói…., de lehet valamilyen ünnephez kapcsolódó menüsor is, pl. karácsonyi, húsvéti, hannukai…

A menüsor összeállítására mi teszünk 4-5 féle ajánlatot, amelyből Önök kiválasztják a mindenkinek tetsző összeállítást.

Az alapcsomag ára 11 000 Ft + Áfa/ fő és minimálisan 6 személy részvétele szükséges az indításhoz. Az ár tartalmaz egy welcome-drinket és a foglalkozás ideje alatti üdítő és ásványvízfogyasztást. A partycsomag az alapcsomagon felül tartalmaz személyenként egy fél palack bort, amely illeszkedik a kiválasztott menühöz. A partycsomag ára 13 000 Ft+ Áfa/fő.

2. Egy 2,5 órás spontán főzőbuli , ahol az alapanyagokon kívül semmi nincs előkészítve.

A társaság sorsolás útján csapatokra oszlik és minden csapat asztalán elő van készítve jó néhány alapanyag és fűszer- ezekből kell valami ehetőt alkotni. A végén a csapatok meghívják egymást egy kóstolásra, majd kiértékelik egymás főztjét. A foglalkozást segítik a KukTanoda munkatársai, akik ötleteket, tanácsokat adnak az elkészítés mikéntjére. A főzés után + 1 órát a helyszínen lehet maradni.

Ennek a csomagnak az ára 10 000 Ft + Áfa/ fő és minimálisan 6 személy részvétele szükséges az indításhoz. Az ár tartalmaz egy welcome-drinket és a foglalkozás ideje alatti üdítő és ásványvízfogyasztást. A partycsomag ezesetben is megrendelhető, itt 12 000 Ft+Áfa/fő áron.

A csapatépítő céges rendezvényeket céges megrendelővel és előleg átutalásával ( 50 000 Ft + Áfa), vagy a helyszínen előzetesen befizetett foglalóval lehet megrendelni.A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben lehet rendezni, vagy átutalással, az esemény időpontjáig a számlánkra kell érkeznie az összegnek.

Az időpont kötbér ( 50 000 Ft + Áfa) nélkül módosítható legkésőbb az esemény előtt 10 nappal, a végleges létszámot, az esemény előtt 48 órával lehet utoljára módosítani.

Referenciáink: Fagor Hungária,Vodafone Rt., NAV, Ringier Kiadó,GE Hungary,Tesco, GfK Hungária,Magyar Marketingszövetség, Siemens, BDO, Kométa,Hukopp Kft. és még sokan mások....