2019. 05. 25.
Orbán névnapja van
 
 

Kiskuktából lesz a Nagykukta!

(2012-11-02 11:48 )

Folytatódik a gyerekeknek szóló főzőverseny! A Dining Guide a KukTanodával karöltve tavaly főzőversenyt hirdetett 10-15 év között hobbiséfeknek. A nagy sikerre való tekintettel, a KisKukta Főzőverseny idén is folytatódik szakács és cukrász kategóriában. Nem kell mást tenned, mint elküldeni egy fotóval illusztrált receptedet december 21-ig.

Jelentkezz, küldj magadról egy FOTÓVAL ILLUSZTRÁLT RECEPTET, vagy ha nagyon jól bánsz a különböző technikai kütyükkel (ami akár lehet egy mobiltelefon vagy egy videókamera is), egy 5 percnél nem hosszabb VIDEÓSPOTOT is készíthetsz, amiben bemutatod, hogy a konyha a te tereped, lényeg, hogy a megfőzött/megsütött ételen legyen a fő hangsúly.

Jelentkezni a következőképp lehet:

Kitöltöd a pályázathoz csatolt jelentkezési lapot és e mellé elküldöd az ételről készült fotót is. Ha videózol, a felvételt töltsd fel a YouTube-ra és ne felejtsd el a jelentkezési lapra beleírni a linket, ahol látható a felvétel.

Jelentkezési határidő: december 21. éjfél (Ha elkésel pár perccel, nem vagyunk olyan szigorúak, de december 22. éjfél már nem fér bele.)

A jelentkezők közül szerkesztőségünk választja ki azokat, akik részt vehetnek egy próbafőzésen az elődöntőben a KukTanodában.

Január első hetéig értesítünk, hogy a kiválasztottak között vagy-e.

A tavalyi évhez képest változás, hogy idén két kategóriában lehet jelentkezni:

  • hobbiséf és
  • hobbicukrász

Tavaly kifejezetten a verseny miatt létrehoztunk egy Kiskukta Facebook oldalt is, amit te is felébreszthetsz Csipkerózsika álmából, ha akarsz. Persze ez nem kötelező, de ha mégis , nem kell mást tenned, minthogy az ételről készült fotódat vagy videódat ide is feltöltöd. Ha így teszel, hangsúlyozzuk, ne felejtsd el elküldeni nekünk a jelentkezési lapot. 13 év alatti kiskorúak a szüleik Facebook profilján keresztül tölthetik fel a Kiskukta Facebook aloldalra a pályaműveiket.


Cím, ahova küldheted a jelentkezési lapot és ha bármilyen kérdésed van, itt teheted fel:
szerk@diningguide.hu
A tárgymezőbe azt is írd be, hogy ’Kiskukta’.

A próbafőzést egy szakmai zsűri követi nyomon, ők választják majd ki azt a 10 szerencsést, aki a döntőbe kerül. A döntő összecsapás február 2-án lesz a KukTanodában!

Az első 3 helyezett (mind a hobbiséf, mind a hobbicukrász kategóriában) értékes nyereményeket kap és a márciusi Street Food Show-n séfek kuktája lehet. Itt hirdetjük majd eredményt is.

Amennyiben nem lenne valami egyértelmű, nyugodtan írj a szerk@diningguide.hu címre, minden kérdésedre válaszolunk.

És, hogy miért érdemes jelentkezni? Továbbra is csak azt tudjuk mondani, amit tavaly: Jó buli, jó társaság, sok ajándék, sokat tanulhatsz, megismerheted a szakma nagyjait! Ne habozz, a verseny indul!

Hogy mindez nemcsak duma, azt meg is tudjuk mutatni. Ehhez elég, ha ide kattintasz és itt azt is láthatod, hogy milyen az, ha belecsöppensz a Street Food Show-ba és főszereplővé válsz.

A pályázaton történő részvétel feltétele az online jelentkezési lap hiánytalan kitöltése. Minden pályázó a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap Kiadó részére történő beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon megadott személyes adatokat a Kiadó az irányadó jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelje, tárolja.

A pályázó a jelentkezési lap beküldésével feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy pályázott művei a Kiadó termékein, hirdetési felületein, kiadványaiban, általuk vagy közreműködésükkel szervezett bármely eseményen, rendezvényen valamint médiapartnereik online és nyomtatott valamint egyéb elektronikus felületein bemutatásra, publikálásra, reprodukálásra kerüljenek akár az eredeti, akár átdolgozott vagy derivatív formában.

A pályázó a jelentkezési lap beküldésével tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Kiadó jogosult az általa nevezett felvételek visszterhes vagy ingyenes szolgáltatás keretében történő, interneten és mobiltelefonon való publikációjára, illetve azokat visszterhes szolgáltatás keretében történő interneten és mobiltelefonra való letöltés céljából is felhasználni. Az internetes, és mobiltelefonos felhasználás formái különösen az alábbiak lehetnek: háttérkép, Java alkalmazás, videó, streaming, WAP-on megjeleníthető információs tartalom, illetve egyéb olyan digitális tartalom, amelyet az adott tartalomszolgáltató a WAP portálon keresztüli megjelenésre engedélyez, és azt a tartalomszolgáltató ügyfelei a szolgáltatáson keresztül igénybe vehetnek. Pályázó felhasználási engedélye minden médiatípusra vonatkozik, beleértve különösen, de nem kizárólag az internet, mobil, nyomtatott, elektronikus formákat, katalógusokat, posztereket, képeslapokat, DVD-t, televíziót.

Bármely nevezésre szánt videóban a feltöltés során vagy az után keletkezett hibáért, kárért, adatvesztésért a Kiadó felelősséget nem vállal. Ezen hibák javítása, az elveszett adatok pótlása minden esetben a pályázó feladata.

A játékból történő kizárás kritériumai
A beküldött pályázati anyagok közül indoklás nélkül kizárásra kerülnek, illetve kerülhetnek azok, amelyekre igaz az alább meghatározott feltétek bármelyike:
- politikai színezetű,
- rasszista, illetve vallási, faji, vagy bármely más módon diszkriminatív,
- bármely népcsoportban félelmet kelt, identitásában megsért, vagy erre buzdít,
- pornográf elemeket tartalmaz,
- indokolatlanul trágár,
- szabálysértést vagy bűncselekményt tartalmaz, illetve arra buzdít,
- sérti a szerzői és/vagy szomszédos jogokat,
- nem kifejezetten a játékra készült alkotás, korábban már megjelent a világhálón,
- a beküldött/feltöltött anyagokban szereplők nem egyeztek bele a közzétételbe,
- nem illeszkedik a játék témájához,
- színvonaltalan,
- amelyek bármilyen fórumon (offline vagy online) az Dining Guide jó hírnevét, üzleti érdekeit, vagy bármely játékos emberi méltóságát sértő megjegyzést tesznek.
- sportszerűtlen, etikátlan módszerekkel játszanak,
- amelyekre olyan személyek lájkolnak, akiket a Facebook spammelés miatt kitilt,
- amelyekre virtuális karakterek (nem valós személyek) lájkolnak,
- amelyek a Játékszabályzatban foglaltakat megszegik.

A játék szervezője fenntartja magának a kizárólagos jogot a játék végeredményének meghatározására, utólagos jogorvoslatnak helye nincs.