2019. 06. 25.
Vilmos névnapja van
 
 

Hogyan jelentkezhetsz?


Jelentkezési szándékodat 3 féle módon jelezheted nekünk.

Legegyszerűbb, ha a jobb oldali Jelentkezz! - című gombra kattintva, naptárunkban tájékozódsz az aktuális és jövőbeni programjainkról. A Neked tetsző programra rákattintva előjön a naptár alatt egy néhány soros sablon, amelybe beleírva adataidat elküldheted nekünk foglalási szándékodat. A sablonban a részletes leírásra kattintva, tájékozódhatsz az adott foglalkozás részleteiről. A sablonban azt is jelezzük, hogy van-e még hely az adott foglalkozásra.

A lefoglalt helyet 3 napig fenntartjuk számodra, amennyiben a program árát átutalod, vagy személyesen befizeted eddig a határidőig, akkor foglalásod véglegessé válik.

Mindegyik program árát feltüntetjük a program neve alatt.

Második módja a jelentkezésnek, ha telefonálsz a 06706392864 -es telefonszámra és bediktálod adataidat, valamint a foglalkozás nevét és dátumát. Itt azonnal kapsz információt, hogy van-e még hely az adott időpontra. Ezen a módon is 3 napig tartjuk a helyedet, a befizetésről ezen az időtartamon belül kell gondoskodnod.

Harmadik lehetőség, ha e-mailben elküldöd az összes szükséges adatot az admin@kuktanoda.hu e-mailcímre, ahonnan kapsz majd visszajelzést, hogy sikerült-e a regisztráció.

Ebben az esetben is érvényes a visszajelzéstől számított 3 nap a befizetésre.

Az átutalást az Alkotó-Tér Kft. Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-39872764 számú számlájára kell küldeni.Közleményben a gyermek neve és a foglalkozás időpontja szerepeljen.

Szülinapi partira és Főzőtáborra is hasonlóképpen lehet jelentkezni, de ott 25000 Ft-ot kell a foglaláshoz átutalni, a második részletet a program kezdetekor a helyszínen elég befizetni.

Lemondásra a foglalkozás kezdete előtt 72 óráig van lehetőség, amennyiben ezután történik a lemondás, úgy a pénzt nem tudjuk visszatéríteni, lehetőséget adunk azonban átjelentkezni egy másik, még szabad időpontra. Amennyiben a bejelentett gyermek nem tud jönni a foglalkozásra, beszervezhető helyette testvér vagy barát. A foglalás ugyanis a szülő nevén van, vagyis küldhet másik gyermeket is.

 

Főzőtábor esetében, ha már nincs időpont a pótlásra, akkor az előleg összegéig ajándékutalványt adunk, amelyet bármelyik foglakozásunkra fel lehet használni a későbbiekben. Ha másik gyermeket sikerül beszerveznetek a Tiétek helyére, akkor nyilatkoznotok kell, és természetesen jóváírjuk az Ő nevére a befizetett összeget.