2019. 05. 25.
Orbán névnapja van
 
 

Magunkról


Kedves Szülők és KukTanoncok!

A KukTanoda Gyermek Főzőiskola 2010 februárjában nyitotta meg kapuit  Miután akkor még nem fogadtak a főzőiskolák gyerekeket, kedvet kaptunk hozzá, hogy létrehozzunk egy ilyen helyet, ahol a gyermekek játszva tanulnak főzni, ahová meghívhatják barátaikat egy főzőpartira, ahol a nyári szünetben, táborainkban elmélyülhetnek jobban is a gasztronómia színes világában. 2010 áprilisában, az újonnan kialakított 110 nm-es konyhánkban, már el is kezdtük működésünket.

Azóta több ezer gyermek fordult meg nálunk és legnagyobb örömünkre, nagyon sokan visszatérnek évről évre hozzánk. Van, aki már a kisebb testvérét is megfertőzte a KukTanodával.

Olyan helyet akartunk csinálni, ahová szívesen küldenénk a saját gyermekeinket is, ahol otthonosan mozognak a gyermekek, figyelnek rájuk, beszélgetnek velük.

Munkatársainkat is mindig így választottuk ki: első és legfontosabb szempont a gyerekszeretet, a türelem, a tisztelet és csak ezután következik a főzőtudomány.

Amióta működünk számos külső rendezvényre is kitelepültünk, a Dining Guide Food Show-jától, legutóbb Hatvanba a Bátor Tábor rendezvényére. Szerveztünk országos gyermek főzőversenyt is, nagyon nagy sikerrel, ahová Kistokajtól Győrig számtalan gyermek jelentkezett és szerzett életre szóló élményt.

Köszönjük azoknak a gyermekeknek és szülőknek, akik jártak nálunk, hogy minket választottak születésnapok megünnepléséhez, hétvégi szabadidős programnak vagy a nyári szünet időszakára, színes időtöltésnek. Mindenkit szeretettel várunk továbbra is és várjuk az újakat, akik még nem jártak Budapest első és egyetlen, csak gyermekeknek megálmodott főzőiskolájában!

 

 

Madarász Éva

a KukTanoda vezetője