2019. 05. 25.
Orbán névnapja van
 
 

Nyári napközis főzőtábor


A KukTanoda szeretne segíteni abban, hogy nyáron is hasznosan teljen az idő, és közben jól érezzétek magatokat. Ezért napközis főzőtábort szervezünk a 7-15 éves korosztálynak.

Hogyan is telik nálunk a szünidő?

Hétfőtől-péntekig, reggel 8-tól 16.30 óráig leszünk együtt a 16 fős séftanonc csapat, a KukTAnoda séfjei és az ő segédei.

Délelőtt a megfőzzük közös ebédünket, minden nap más nemzet konyhájával ismerkedve.

Közben beszélgetünk, ismerkedünk a fűszernövényekkel, különleges alapanyagokkal, más nemzetek étkezési sajátosságaival.

Ebéd után is változatos a program, desszerteket, süteményeket és üdítőket készítünk, de lesz olyan nap, amikor kimegyünk a Városligetbe számháborúzni,tollasozni, focizni. Egyik délután  Bonbonetti csokitúrára megyünk,másik alkalommal az Állatkertbe látogatunk, és a Garai téri piacra is elsétálunk, ahol megmutatjuk hogyan kell piacon vásárolni, mire figyeljünk, amikor alapanyagot választunk.

Ha elég érdekesnek találod a programot, az alábbiakban megnézheted, melyik időpontra akarsz jelentkezni és foglald le helyed minél előbb, hogy biztosan ne maradj le a nyár legérdekesebb főzőtáboráról!

A tábor végeztével mindenki megkapja a tábor során megfőzött ételek receptgyűjteményét .

Akik már jártak nálunk, azok ismerik csapatunkat: Dina, Hanna, Rebi, Petra, Szandra, Soma és Dávid. Mindannyian jókedvű egyetemisták, gimnazisták, akik maguk sem nőttek fel teljesen, kaphatók a játékra, mókára!

 

Az előző évekhez képest újdonság: Lehetőséget adunk azoknak a gyerekeknek, akik önállóan közlekednek már és nem feltétlenül kell megvárniuk a dolgozó szülők érkezését délután, hogy csak a délelőtti programunkra jelentkezzenek, ők reggel 8-tól délután 13 óráig lennének bent, az ebéddel bezárólag. ( Nekik: 40 000 Ft-ba kerül a tábor ) Jelentkezésnél jelezd, ha a délelőttös verziót választod !

 

Táborok időpontjai :2019-ben nem tartunk nyári táborokat!

 

Jelentkezz on-line, telefonon vagy e-mailben!

A tábor ára 50 000 Ft/gyermek, amelyből testvérek beiratkozása esetén 10% engedményt adunk!

Aki már részt vett az előző években bármelyik táborunkban, vagy nálunk tartotta egyszer is a szülinapját, annak szintén jár a 10 % engedmény.


Fenti kedvezmények nem vonhatóak össze egymással !


A foglalásod véglegesítéséhez, legkésőbb a jelentkezésedtől számított 5. napig a tábor előlegét, azaz 25 000 Ft-ot utalj át számlánkra. Amennyiben addig nem érkezik meg az előleg, törlődik a jelentkezés.

Az átutalást az Alkotó-Tér Kft. Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-39872764 számú számlájára kell küldeni. Közleményben a gyermek neve és a tábor kezdőidőpontja szerepeljen.


Várunk szeretettel idén is Mindenkit!